Routes

46 sport 29 trad 1 boulder

Climbing has been limited

HUOM: Piina-sektorin vasemmassa laidassa reiteillä Addiktio ja Taivaanrannan maalari on linnunpesä ja poikaset. Odotetaan heinäkuun alkuun, että poikaset lähtee. Kävely parkkipaikalta Kiasmalle vie 2 ... Read more

We like Halsvuori

Grading on routes Giljotiini 5- and Musacorner 4+ felt really underrated... However, nice rock. There was a family of ravens nesting on a tree on top of the beginning of the right sector, so you might want to avoid that during spring time.
What a crag! Finland's coolest 7b+? I've occasionally thought about moving permanently to Jyväskylä because of this place! :D
Gotta visit here some more. Very nice indeed.

Activities on this crag

Halsvuori

Climbing has been limited!

HUOM: Piina-sektorin vasemmassa laidassa reiteillä Addiktio ja Taivaanrannan maalari on linnunpesä ja poikaset. Odotetaan heinäkuun alkuun, että poikaset lähtee.

Kävely parkkipaikalta Kiasmalle vie 2 minuuttia. Kalliolle johtava polku alkaa 20m parkkipaikalta mäkeen päin. 200m matka vie suoraan Kiasma-sektorille.

Halsvuoressa ei ole toistaiseksi access-ongelmia, koska kiipeilijät ovat fiksua ja toiset huomioon ottavaa porukkaa. Eli muista nämä:

- Tulenteko ehdottomasti kielletty!
- Vie omat roskasi mennessäsi pois
- Jos näet muiden roskia, vie nekin pois
- Harjaa turhat mankat pois kalliosta
- Pysäköi autosi niille varatuille parkkipaikoille
- Korpit pesivät joka kevät/alkukesä kalliolla, anna niille pesintärauha

Jos näet jonkun käyttäytyvän vasten näitä sääntöjä, huomauta asiasta.