Så in i vassen thumbnail
Håkan Bråkan thumbnail
Spöket Laban thumbnail
Ta i thumbnail
Ta i
7a Sport at Huvudväggen
Campus thumbnail
Campus
7c Sport at Huvudväggen
Gaz Max thumbnail
Gaz Max
6c+ Sport at Huvudväggen
Crimpkungen thumbnail
Jam Jam thumbnail
Jam Jam
7b+ Sport at Huvudväggen
Förbjuden mark thumbnail
Svarslös thumbnail
Svarslös
7b+ Sport at Huvudväggen
En röd liten stuga thumbnail
Pumpelipump thumbnail
Mot strömmen thumbnail
Crisp thumbnail
Crisp
7a+ Sport at Huvudväggen
No topo image available
Kalle kanin
7b+ Sport at Huvudväggen
No topo image available
Hemliga berget
6b Partially bolted at Huvudväggen
Hemliga Berget thumbnail
Gladåker

The area is access sensitive!

Om man försöker parkera nära klippan riskerar man att få parkeringsböter av Försvarsmakten. Kör inte heller in och parkera på privata vägar.

Parkera i stället 5,5 km från klippan.

Håll er så långt ifrån Militärens avspärrningar som möjligt, i värsta fall kan man bli inplockad. Det bästa är att följa den första vägen till vänster från Håbo Häradsväg.

Från Sverigeföraren:
Om nu någon mot förmodan ändå kör in i militärområdet så observera följande: OBSERVERA! Kör aldrig in på den väg som leder in till den röda stugan.
Jag har varit i kontakt med markägaren (som bor här) som vänligt men bestämt klargjort att han absolut inte vill se någon bil på hans väg, alls. Han har dock inget emot att det klättras på klippan. Markägaren är handlingskraftig och tvekar inte att ta till lagliga medel för att snabbt få undan en eventuell felparkerad bil.
Parkering ska ske ute vid stora vägen. Om ni ändå kör in i området (vilket inte är tillåtet), så kan man ställa sig längs med asfaltsvägen ca 200 m förbi infarten till den privata vägen (med risk för att tex få lappar från militären).
Men som sagt, aldrig en bil in på den sista lilla privata vägen som leder fram till stugan. Det är lika gott att inte ens gå in på vägen (han har bosatt sig här för att få vara ifred, respekt!). Ta er istället ned till vattnet rakt ned från asfaltsvägen och följ strandlinjen bort till väggen.