Routes on Rämövuori (Golfkenttä)

17 sport 4 trad 1 boulder

We like Rämövuori (Golfkenttä)

Hyvä paikka opetella liidaamaan.
Pöllöjen pesinnästä johtuva kiipeilykielto keväällä ja alkukesästä mahdollinen.
Be aware of nest of eagle owl at spring time!

Activities on this crag

Rämövuori (Golfkenttä)

Climbing has been limited!

Rämö 2 sektorin rajoituksia! Västäräkki pesii "Eagle"-reitillä, älä kiipeä reittejä "Par 3", "Par 4", "Eagle" tai "Bogie" ennen heinäkuuta!

Bird nesting on Rämö 2 "Eagle" route, don't climb routes "Par 3", "Par 4", "Eagle" or "Bogie" before July!

Pöllön pesintä vuodelta 2021 on ohi ja Rämössä saa muutoin taas kiivetä.

(HUOM! Pöllöjen pesinnästä johtuva vuosittainen kiipeilykielto keväällä ja alkukesästä aina vähintään kesäkuun alkuun saakka. Kiipeilykiellon päättymisestä lisätään erikseen tieto tälle sivulle sekä ilmoitetaan Vertikaalin tiedotuskanavissa sekä Climbing in Tampere -ryhmässä. Tiedustele tarvittaessa asiasta kiipeilykerhovertikaali@gmail.com)

Rämövuoren parkkeerausohjeet ovat muuttuneet vuoden 2008 kalliokiipeilytoposta. Topokirjassa olevalle P-alueelle (t-risteyksestä oikealla) ei saa jättää autoja. Nykyinen virallinen parkkipaikka löytyy noin 100 m:n päästä t-risteyksestä vasemmalle, tien vasemmalta puolen. Tien varteen tai muille ei missään tapauksessa saa jättää autoja, vaan on käytettävä osoitettua parkkialuetta.

Otetaan myös kanssaihmiset huomioon ja rauha myös golffaajille. Kallioilla ei meuhkata, roskata eikä muutenkaan käyttäydytä epäasiallisesti.