Routes

17 sport 4 trad 1 boulder

The area is access sensitive

HUOM! Pöllöjen pesinnästä johtuva vuosittainen kiipeilykielto vähintään 15.2.-15.6. NOTE! Climbing is not allowed at minimum 15.2.-15.6. due to owl nesting. Kiipeilykiellon päättymisestä tiedotetaan t... Read more

We like Rämövuori (Golfkenttä)

Helppoa sporttia, hyvä kohde harjoitteluun. Lähestyminen alueelle parkkipaikalta ilmeisesti golfkentän ja metsän reunaa. Osa kalliosta (Rämö 2) kuulosti irtonaiselta, voi toki olla että fleikit ovat kumisseet jo kauan.
Rämö 2 is really nice sunny little cliff. Rämövuori is more like classical finnish wet cliff with mosquitos, really hard grades and the rest.
Hyvä paikka aloittaa kiipeily. Pultteja todella paljon.

Activities on this crag

Rämövuori (Golfkenttä)

The area is access sensitive!

HUOM! Pöllöjen pesinnästä johtuva vuosittainen kiipeilykielto vähintään 15.2.-15.6.
NOTE! Climbing is not allowed at minimum 15.2.-15.6. due to owl nesting.

Kiipeilykiellon päättymisestä tiedotetaan tällä sivulla, Vertikaalin tiedotuskanavissa sekä Facebookin Climbing in Tampere -ryhmässä. Tiedustele tarvittaessa asiasta kiipeilykerhovertikaali@gmail.com

Rämövuoren pysäköinti muuttui sitten 2008 kalliokiipeilytopon. Topokirjassa olevalle P-alueelle (t-risteyksestä oikealla) ei saa jättää autoja. Nykyinen virallinen parkkipaikka löytyy noin 100 m:n päästä t-risteyksestä vasemmalle, tien vasemmalta puolen. Tien varteen tai muille ei missään tapauksessa saa jättää autoja, vaan on käytettävä osoitettua parkkialuetta. Parkkeeraathan laitaan asti niin alue pysyy parempana.

Kalliolle lähestytään kartan punaista polkua pitkin - ei golfkentän reunaa. Polku on merkitty punaisilla nauhoilla. Merkkaus lähtee hevospolun risteyksestä, josta aiemmin käännyttiin kohti golfkenttää. Hevospolkua jatketaan tästä suoraan ja seuraillaan nauhamerkkejä. Reitti käy mäen päällä ja laskeutuu takaisin alas Rämö 2 kallion eteen. Näin välttää metsässä alempana olevat hankalat kosteikot ja louhikot.

Otetaan myös kanssaihmiset huomioon ja rauha myös golffaajille. Kallioilla ei meuhkata, roskata eikä muutenkaan käyttäydytä epäasiallisesti. Lähesty kalliota ojan vierustaa pitkin, älä kävele väylällä.