Routes on Horha

1 sport 9 trad 124 boulder

We like Horha

Nokian/Tampereen alueen suurin alue.Pienellä alalla yli 100 kunnon reittiä ja kymmenkunta mini eliminaatti nykerrystä. Yht.120 kpl. Suurin osa laadukasta boulderia, hyvällä kivellä. Monia highballi ja helppoja trädi reittejä.Kunnioita luontoa! Yksityismailla harvinaisessa luonnonmukaisessa metsässä. Aja SANTAMÄENTIETÄ hiljaa! (Lapsia, peuroja). Samaa parkkipaikkaa käyttävät sieni, marja ja muut retkeilijät. Suurin osa varjoisana aamuauringon puolella. Ei nuotioita, roskaa! Älä kakkaa/ lorottele luoliin. ME ryömitään ja leikitään siellä. Tikkaat, käytön jälkeen samaan paikkaan, maahan makaamaan, pois retkeilijöiden silmistä. Kiitos.
It's a treasure: quality rock, lots of lots of routes!
Paljon kiivettävää! Laadukkaita ja erikoisiakin reittejä, High balleja ja joka lähtöön bouldereita. Muutama helppo trädikin löytyy!

Activities on this crag

Horha

The area is access sensitive!

Nokialta Taivalkunnantietä Länteen River Golfin ohi. Josta n. 5 km./8 min. kääntyy vasemmalle ison alamäen jälkeen Santamäentie. Aja Santamäentietä hiljaa. Pieniä lapsia, peuroja tai hirviä voi juosta tien yli. Tien päässä P-paikka. Jatka polkua pitkin Koilliseen 3-4 min. aarniometsään. Kivet ja kalliojyrkänteet polun Pohjois ja Luoteis puolella. Älä melua roskaa tai ulosta luoliin. Me ryömimme ja leikimme siellä. Tulen teko kielletty. Periltä löydät korkeita ja matalia, Rentoja, teknisiä tai voimaa vaativia reittejä aloittelijoille ja edistyneemmillekkin kapuajille. Kivenlatu erinomainen.