No special access issues

Nokialta päin Porin tieltä käännyttyäsi aja Koukkujärven tietä n. 4 km. Pohjoiseen kaatopaikan ja Koukun majan ohi. (Tie pölyää ihan pirusti kuivaan aikaan. Joten ajattele muitakin tien käyttäjiä ja hidasta vauhtia.)
Ja Kivikeskun retkeilyalueen parkkipaikka on oikealla puolen. Ylöjärven/ Tampereen suunnalta matkaa isolta tieltä reilu 3 km huonoa tietä. (Keväällä ja varsinkin talvella ajo voi olla mahdotonta Ylöjärven/ Tampereen suunnalta) Parkkipaikalle mahtuu 8 autoakin. Aja vinoparkkiin. Älä jätä autojen väliin turhaa tilaa. Myös eräretkeilijät, maastopyöräilijät ja koiran ulkoiluttajat käyttävät samaa parkkipaikkaa. Kävele puomin takana olevaa metsäautotietä n. 200 m.( PUOMIN ETEEN EI PARKKEERATA.) Pohjoiseen ja sitten ojan yli oikealle. N. 100 metrin päästä näet kallion pienen laakson vasemmalla puolella. Alueella roskaaminen, tulenteko ja meluaminen tietenkin kielletty.
Tampereelta autolla ajoaika 22 minuuttia, Hämeenlinnasta tunti, Porista hiukan yli tunti ja Helsingistä vähän yli 2 tuntia.

Note

If you know about access issues in this area, please send us an email support@27crags.com.