Routes

13 trad

The area is access sensitive

🚗 Ta av fra Fv. 303 og inn på Ulaveien. Etter 2,8 km ta til høyre inn på Eftangveien og fortsett så 2,5 km på denne veien, til du ser et hvitt grendehus på høyre side av veien (Torsøy grendehus). Parke... Read more

Activities on this crag

Eftangskogen

The area is access sensitive!

🚗 Ta av fra Fv. 303 og inn på Ulaveien. Etter 2,8 km ta til høyre inn på Eftangveien og fortsett så 2,5 km på denne veien, til du ser et hvitt grendehus på høyre side av veien (Torsøy grendehus). Parker på den lille parkeringsplassen nedenfor grendehuset, foran et lite, rødt pumpehus. IKKE på selve grendehusparkeringen.

🚶🏽‍♂️ Ca. 15 min. Fra parkeringen, følg Eftangveien tilbake ca. 250 m. Ta til høyre inn ved en stor garasje langs veien. Passer garasjen så du har den på din venstre side. Følg traktorveien opp en bakke og videre rett frem til du kommer til to jorder. Følg jordekantene på høyre side til du kommer til enden av det siste jordet. I enden av jordet er det en traktorvei, ta til høyre/sørover på denne og følg den i ca. 400 m. De to klippene dukker så opp på høyre og venstre side.