Routes on Løvstien

9 boulder

We like Løvstien

Løvstien feltet består av to steiner, selv om det ikke ser helt sånn ut på topoen. Litt vanskelig å finne Bartislartfast steinen da den ligger litt lengre opp i høgge. Forbi ufoen og opp stentrappen. Tømmerhogger ligger i enden av Løvstien, et par steinkast oppi lia, til venstre for stien. Tømmerhoggersteinen er en flott stein med kule problemer som er verdt et besøk!
OBS privat parkering! Parkeringen foran den store hvite betongbyggningen øverts i gata på Melkeplassensiden av Løvstien er en privat parkering tilhørende hyggelige eiere av eneboligen ved siden av.
Kun to blokker langs ved Løvstien. (den nye stien/grusveien rundt Løvstakken) Få bulder, men derimot veldig fine og i gangavstand fra sentrum! Gå f. eks fra Spar butikken på Gyldenpris og direkte opp til Løvstien.Blokkene kan være vanskelige å finne;Slartibartfast-steinen ligger opp steintrappen, 50 m etter silo med graffitti, på venstresiden av stien og ikke langt oppe i skogen.Tømmerhogger-steinen ligger på toppen av Løvstien(grusveien),synlig på venstre side der grusveien blir en liten sti opp mot toppen av Løvstakken.

Activities on this crag