Routes on KTM (Karhuntaponmaa)

41 boulder

We like KTM (Karhuntaponmaa)

Paljon puhtaita reittejä ja selkeitä toppeja. Kivilaatu terävää ja lähestyminen märkää. Avoimilla paikoilla voi tosin välttyä hyttysiltä huononakin kesänä? Saranakivellä joku 6c oli 170 cm pituiselle helpompi kuin viereinen 6a. Samoin viereisellä kivellä helpohko 6c verrattuna muuhun tasoon.
Nice, open area with some distinctive boulders and boulder problems. Try the 7A+s at Sound of Silence block and the bit easier problems at Saranakivi.

Activities on this crag

KTM (Karhuntaponmaa)

The area is access sensitive!

Tampereelta n. 25 min. Aja Nokian pohjoispuolelta Porintietä Länteen. Käänny oikealle liittymästä Koukkujärventielle 100 m. oikealle ja Hirvisuontie kääntyy vasemmalle. Joskus tien alussa oleva portti on kiinni. Voit ajaa portista kunhan jätät sen ennalleen..Portti on lähinnä talviaikaan tarpeellinen kun hiihtoladulle ei haluta autoilijoita. Aja hitaasti. Samaa tietä käyttävät ulkoilijat. Jätä Y¨haaran kohdalle auto tai jatka vasemmalle jos puskat eivät tuki väylää. Vasemman haaran päästä polkua pohjoiseen 2- 6 min. ja olet kivillä. Ei kovin korkeita bouldereita. Hienoja reittejä hyvällä kivenlaadulla varustettuna. Hyvät alastulot.Suosittu Kiirkkopolku retkeily polku kulkee alueen läpi. Joten ollaan siivosti.