Routes on KTM (Karhuntaponmaa)

41 boulder

We like KTM (Karhuntaponmaa)

Paljon puhtaita reittejä ja selkeitä toppeja. Kivilaatu terävää ja lähestyminen märkää. Avoimilla paikoilla voi tosin välttyä hyttysiltä huononakin kesänä? Saranakivellä joku 6c oli 170 cm pituiselle helpompi kuin viereinen 6a. Samoin viereisellä kivellä helpohko 6c verrattuna muuhun tasoon.
Hyvää kiveä/ hienoja reittejä lähekkäisillä kivillä. N. 40 kpl. Kuivuu nopeasti, kun ei puita ympärillä. Luonnonsuojelualueen laidalla. Alueen halki kulkee suosittu luontopolku. Joten ollaan siivosti. Paikka julkaistiin Tampereen bouldermestaruuskisoihin v. 2015.

Activities on this crag

KTM (Karhuntaponmaa)

The area is access sensitive!

Tampereelta n. 25 min. Aja Nokian pohjoispuolelta Porintietä länteen. Käänny oikealle liittymästä Koukkujärventielle 100 m. oikealle ja Hirvisuontie kääntyy vasemmalle. Joskus tien alussa oleva portti on kiinni. Voit ajaa portista kunhan suljet sen perässäsi. Jos portti on lukossa, parkkipaikalta on n. 2,5km kävely. Portti on lähinnä talviaikaan tarpeellinen kun hiihtoladulle ei haluta autoilijoita. Aja hitaasti. Samaa tietä käyttävät ulkoilijat. Jätä auto Y-haaran kohdalle. Jatka jalan vasemmalle. Tien päästä polkua pohjoiseen 2- 6 min ja olet kivillä. Ei kovin korkeita bouldereita. Hienoja reittejä hyvällä kivenlaadulla varustettuna. Hyvät alastulot. Suosittu Kirkkopolku-retkeilypolku kulkee alueen läpi, joten ollaan siivosti.